keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Throwback Länsi-Suomen Aluemestaruuskisoihin

Untitled
Sanix Kids Sade aloitti kisaurakkansa 8-10-vuotiaiden sarjassa maaliskuussa Bulgarian Sofiassa. Kokemus oli kerrassaan upea, kuten myös kauden jatkumo kotimaassa 10-12-vuotiaiden sarjassa...
Untitled
Joukkueen ensimmäinen oikea kilpailu kotimaassa olivat Länsi-Suomen aluemestaruuskilpailut Kupittaalla. Päivä alkoi tuttuun tapaan kisalämpällä ja harkkasuorituksella, joka oli hyvää harkkatasoa pienestä aamu-unisuudesta huolimatta.
Untitled Untitled
Kun ehostus oli saatu kuntoon, oli itse kisasuorituksen aika. Saden tytöt astelivat matolle tuttua itseluottamusta huokuen tavoitteenaan napata paras mahdollinen kategoria 1 sekä aluemestaruusmitalit. Suoritus oli perusvarma ja ilmaisullinen. Mukaan ohjelman vangitsevaan tunnelmaan pääsee seuraavien kuvien kautta:

Suorituksen jälkeen korjattiin virheet pois ja ruvettiin jännittämään Sanix Kids Saden ensimmäistä kategoriakisatulosta. Ykkönenhan sieltä ansaitusti napsahti! Tällä tuloksella joukkue sijoittui 10-12-vuotiaiden sarjassa kolmen parhaan joukkueen joukkoon yhdessä Sanix Kids Splitin ja Geminit Royalin kanssa. Tyttöjen kaulaan pujoitettiin ensimmäiset "oikeat" mitalit, ja koko tiimillä oli hymy herkässä!
Untitled
Koska kisapäivä oli pitkä, oli Sadella aikaa voimistella kummijoukkue Sanix Säihkeen opissa. Säihkeen tytöt opettivat kaikille Sade-tiimin tytöille uusia liikkeitä ja pääsipä Sade seuraamaan Säihkeen kisavalmistautumistakin.

Sade 06 pääsi vuorostaan loistamaan sunnuntain asematapahtumassa. Suoritus oli sisarkokoonpanon tapaan ilmaisullinen ja varma. Erityisiä kehuja tytöt niittivät liikkuvuudesta ja hyvästä teknisestä suorittamisesta.

Myös Sade 06:n kaulaan pujotettiin mitalit hienosti menneen suorituksen jälkeen. Asemalla taituroivat myös kaksi muuta Turun Pyrkivän joukkuetta, ihan pikkuruiset Sidelen tytöt sekä Selexian ikäkausikaverit.

Länsi-Suomen aluemestaruuskilpailut menivät siis koko seuralta upeasti. Kuvassa ovat kaikki Pyrkivän mitalistit lauantain osalta: 10-12-sarjassa Sanix Kidsit Split ja Sade, 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa kultaa napannut Sanix Säihke ja 14-16-vuotiaiden SM-sarjassa pronssimitalit kaulaansa pujottanut Sanix SikSak.
Untitled
Näihin fiiliksiin päätettiin aluekisapäivä. Sanix Kids Sade kisasi keväällä myös 8-10-vuotiaiden pilottikisassa Gant Cupissa, Piirinkisoissa sekä Tyttömestaruuskilpailuissa, mutta niistä on tulossa vielä oma postauksensa.