sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Mukaan Sadeen?

sadekuva
Syyskausi lähestyy ja Turun Pyrkivän Sade hakee mukaansa uusia pirteitä voimistelijan alkuja. Syksymmällä luvassa on vielä erillinen kokeilutreeni, mutta jo kesätreeneihinkin voi tulla tutustumaan! Otamme mukaan 2005- ja 2006-syntyneitä voimistelijoita, eli syksyn tulevia eka- ja tokaluokkalaisia. 

Sade treenaa syksyllä ahkerasti kolmisen kertaa viikossa noin kaksi tuntia kerrallaan. Harjoituksissa pureudutaan koulutetun valmennustiimin johdolla voimistelun perustaitoihin sekä jo hiukan haastavampiinkin juttuihin hauskuutta unohtamatta. Tyttöjen harjoittelu on tarkoin suunniteltua ja treenit pohjautuvat kausi- sekä pitkäntähtäimensuunnitelmiin.

Seurassamme harrastaminen on edullista, mutta osaaminen huipputasoa ja henki mitä loistavin. Sade seuraa muiden Turun Pyrkivän menestyneiden joukkueiden jalanjälkiä ja tähtää tulevaisuudessa ikäsarjansa kärkeen. Ennen varsinaisen kilpailu-uran alkua esiinnytään kuitenkin vielä useampi kausi asemalla ja kartutetaan taitoja ahkeran treenin avulla. Syksyllä Sade temppuilee vauhdikkaan naruohjelman parissa Turun alueen asemilla.

Ota rohkeasti yhteyttä!


Milja Hintsanen
miljah@gmail.com
0407774884

Linda Suontausta
linda90@gmail.com
0504001109
sadekuva2


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti